Stäng

Elon Ljud & Bild växer och öppnar ny butik i Giraffen i Kalmar

– Pressmeddelande

I slutet av mars öppnar Elon Ljud & Bild en ny butik i Kalmar. Hemelektronikkedjan har vuxit med flera nya butiker det senaste året och har nu fler än 120 butiker runt om i Sverige.

Kunder i butik

- Det är otroligt roligt att öppna en ny butik. Ännu roligare är att vi slår upp portarna i Electras hemstad Kalmar och den nyrenoverade gallerian Giraffen, säger Martin Torstensson, kedjeledare för Elon Ljud & Bild.

Elon Ljud & Bild har under 2020 växt med 38 nya butiker och nu fortsätter kedjan att expandera. Genom att etablera en ny handlare i Kalmar får kedjan sin 126:e butik:

- Att öppna nya butiker och knyta till oss fler lokala entreprenörer är en del av vår tillväxtstrategi. Målet är att finnas i och erbjuda god service till hela Sverige, samtidigt som vi växer även online, Butiken i Kalmar ingår dessutom i konceptet Electra Butik vilket möjliggör en snabb uppstart tillsammans med nya entreprenörer fortsätter Martin Torstensson.

Den nya Elon Ljud & Bild-butiken öppnar dörrarna i köpcentrumet kvarteret Giraffen i Kalmar i slutet av mars och kommer drivas av John Samuelsson och Andreas Dahlström:

- Jag ser verkligen fram emot att slå upp dörrarna till vår nya butik i Giraffen. Det är roligt att etablera en ny kedja i Kalmar men också i Giraffen som växer. Vårt mål är att bli Kalmars lokala hemelektronikexpert med hög tillgänglighet och mycket god service, säger John Samuelsson.

Elon Ljud & Bild är en kedja inom Electrakoncernen med totalt 125 handlare över hela Sverige. Sedan våren 2019 finns ett samarbetsavtal med Elon vilket bl a innebär gemensam drift av webbshop och varuförsörjning.

- Det ska bli kul att bli en del av Elon Ljud och Bild och kunna bidra med mina erfarenheter. Jag ser fram emot att få driva detta tillsammans med de övriga handlarna inom kedjan, avslutar John Samuelsson.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Torstensson, kedjeledare för Elon Ljud & Bild, mobil 073-444 44 44

Anneli Sjöstedt, VD för Electra Gruppen AB, mobil 070-525 84 59