Stäng

Populär produktmässa blir digital

– Pressmeddelande

I över 20 år har Electra arrangerat en välbesökt produktmässa för sina medlemsbutiker.  När mässan på grund av Covid-10 inte kan bli av väljer man inte som många andra att ställa in. Istället genomförs mässan digitalt under perioden 5 – 8 maj.

Förra året besöktes Electras mässa av närmre 500 gäster från hela landet som under tre dagar samlas för att ta del av hemelektronikbranschens nyheter. En annan viktig del är att skapa nya kontakter och umgås med kollegor och leverantörer.

- Vi och våra handlare har verkligen sett framemot årets mässa. Det har hänt otroligt mycket det senaste året och vi har dessutom en mycket positiv trend för våra butiker och flera nya medlemsbutiker, säger Christer Palmgren, Retailchef på Electra.

Behovet av mässan, trots det rådande läget, är ändå stort. Därmed har Electra med sina medlemsbutiker bestämt sig för att använda sina tekniska kunskaper för att anordna mässan digitalt. Mässan genomförs som ett live event den 5 – 8 maj. Christer fortsätter:

- Kreativitet är ju en förutsättning för att lyckas i den här branschen! Mycket av mässjobbet redan var gjort, både internt och tillsammans med våra leverantörer, så bestämde vi oss för att köra mässan digitalt och live istället.

Mässan ser till stor del ut som om den vore en vanlig mässa. Programpunkter som leverantörsinformation, produktvisningar och mässerbjudande finns som vanligt. Alla deltagare väljer sina ”möten” utifrån sina intressen och eventet körs i realtid.

- Det ska bli mycket spännande att testa denna form för kommunikation. Vi hoppas att det ger alla våra partners lite extra energi i dessa tider. En extra utmaning har varit att lösa en trevlig After Work på distans, men nu har vi löst även det, avslutar Christer entusiastiskt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christer Palmgren, Retailchef på Electra, telefon 0480-584 99