Stäng

Electra har tecknat logistikavtal med Empire Sweden AB

– Pressmeddelande

Inom verksamhetsområdet Electra Logistik & IT kombineras lagerhållnings- och distributionstjänster för tredje parts räkning. Electra stödjer kundernas affärer med utveckling och drift av moderna IT- och webblösningar.

Empire är en oberoende distributör av hem och hushållsprodukter på den nordiska marknaden. Logistiken bygger på både direktleveranser och distribution.

- Vi ser avtalet med Electra som en viktig del av vår framtida utveckling och det ger oss möjlighet att minska kostnaderna. Electra kommer med sin erfarenhet bidra till trygghet och stabilitet i logistiken och tillhörande processer så att vi kan fokusera på att utveckla bolaget, säger Ulf Bork VD, Empire AB.

Avtalet innebär att Electra kommer att vara länken mellan Empire och bolagets kunder. Electras logistik säkerställer ledtider och precision vilket gör att kunderna alltid har tillgång till företagets produkter.

- Avtalet med Empire ligger helt i linje med den strategiska plan vi har för att ytterligare stärka vår position i Norden inom logistik och varuförsörjning. Det är vår förhoppning att vår erfarenhet inom logistik och retail ska säkerställa de mål som Empire och vi har med vårt nya samarbete, säger Anneli Sjöstedt VD, Electra Gruppen AB.