Systemutvecklare

Systemutvecklare

Om tjänsten

Är du en person med brinnande intresse för programmering och webbutveckling som söker dig mot ett utvecklande och varierande jobb?

Vi erbjuder en spännande roll som utvecklare inom både front- och backend utveckling. Som Webbutvecklare hos oss kan du verkligen se resultatet och effekten som ditt arbete får.  

Här lär du känna att du gör nytta i din yrkesroll. Tillsammans skapar vi innovativa IT-lösningar som verkligen gör skillnad. 

I rollen kommer du uteslutande arbeta mot Microsoftprodukter och som en del av ett team kommer du omsätta verksamhets-behov till IT-lösningar med affärsnytta. Det är därför viktigt att du i rollen skapar förståelse för den faktiska användarnyttan, för att kunna skapa en komplett lösning.

Dina främsta arbetsområden kommer vara att jobba med:
- Webbutveckling
- Design av datamodeller
- Service och internt stöd

Vi bygger som regel våra system som en webbapplikation med C#, MVC, Javascript, Bootstrap, Entity framework och SQL server. I största möjliga mån använder vi standardsystem såsom Umbraco och nopCommerce, men om så krävs är vi inte främmande för att arbeta med att utforma verksamhetsanpassade system. IT-avdelningen deltar ofta i företagets projekt och jobbar då agilt.

Om dig

Vi söker dig som passar in i vårt team kunskapsmässigt och på det personliga planet. 

Bakgrund och kvalifikationer

För att passa in i den här rollen söker vi dig som: 

- Har tidigare erfarenhet av att bygga webbappar med HTML, CSS, JavaScript och ramverk.
- Förmodligen har en adekvat utbildning inom IT - eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
- Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
- Tidigare har arbetat i Visual studio (meriterande).


Vi lägger stort värde i att du delar vår passion och genuina intresse för utveckling och IT. Vi ser även att du är en person som strävar mot förbättring, då vi är ett bolag som ständigt utvecklar våra processer och arbetssätt. Vi vill självklart att du är en del av den processen och bidrar med din egen unika kunskap, så vi tillsammans kan skapa bästa möjliga lösningar.


Vi är en grupp om ca. 10 personer på vår IT-avdelning, god samarbetsförmåga är en viktig faktor för oss. Du är även en prestigelös, nyfiken person med stort verksamhets- och resultatfokus med viljan att lära och utvecklas.  

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett expansivt företag med gott rykte och anseende. Vi drivs av en entreprenörsanda och är måna om vår personal och att ha roligt på jobbet. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner för dig som anställd och ger viss möjlighet till flexibla arbetstider, något som underlättar livspusslet.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med placering i Kalmar.  Självklart har vi kollektivavtal. 

Är du intresserad?

Urval sker löpande. Skicka din ansökan till susanne.fransson@electra.se