Systemadministratör SMART Butiksdatasystem

Systemadministratör SMART Butiksdatasystem

Om tjänsten

SMART Butiksdatasystem (SMART) är ett komplett affärssystem för detaljhandelsbutiker vilket Electra-koncernen har utvecklat. Systemet är integrerat med Visma Control och har flera integrationer till andra IT-system. Våra kunder finns i hela Norden och tillhör oftast en större butikskedja. SMART hanterar bl.a. butikernas försäljning, lager, bokföring och kedjeledningen har möjlighet att styra och följa upp butikernas verksamhet.

Som Systemadministratör arbetar du med att ge våra kunder hjälp och stöd med att införa och använda vårt affärssystem SMART. Vi svarar på frågor om systemet, felsöker samt har viss support på hårdvara som används i butikerna. Du får även möjlighet att aktivt påverka utvecklingen av SMART genom att registrera förbättringsförslag, genomföra tester vid nya versioner samt vara ett stöd i butikerna när de går igång med SMART. Vi deltar på mässor och kundträffar samt håller utbildningar för våra kunder.

Tjänsten innebär resor inom de nordiska länderna. Supportdelen i tjänsten innebär arbete vissa kvällar och helger enligt schema.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av att delta i ett engagerat team med en vilja att ge kunder service av högsta kvalitet. I supportsammanhang är du pedagogisk, serviceinriktad och utåtriktad. Du uttrycker dig bra i text både på svenska och engelska. Vårt arbetssätt är agilt vilket innebär en flexibel och utvecklande arbetsmiljö. Gillar du dessutom, precis som vi, ordning och reda, bra rutiner och att ha roligt på jobbet så vill vi gärna träffa dig.

Bakgrund och kvalifikationer

Krav:
- Erfarenhet av arbete via telefon och on-sight support i applikationer inom handeln.
- Erfarenhet av teknisk IT-support (hårdvara, nätverk, Windows OS)

Meriterande:
Erfarenhet av support inom ekonomisystem och deltagande i systemtester är meriterande. Om du har erfarenhet av Adobe Captivate och E-learning eller annan webbaserad utbildning är det extra intressant för oss. 

Vi förutsätter att du har god IT-vana och hanterar mail, Microsoft Windows och Microsoft Office utan hinder.

Omfattning och placering

Tjänsten ska tillsättas snarast, därför sker urval och intervjuer löpande. 

Placeringsort Kalmar.

Är du intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsterna via www.telinrekrytering.se.  

Har du frågor eller om du vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!