Support-/Kundtjänstmedarebetare

Support-/Kundtjänstmedarebetare

Om tjänsten

Ett av koncernens bolag, Electra Support, arbetar inom administration, kundservice och projektledning. Vi söker dig som är intresserad av att delta i ett engagerat team med en vilja att ge kunder service av högsta kvalitet. I supportsammanhang tar vi för givet att du är pedagogisk, serviceinriktad och utåtriktad. Gillar du dessutom, precis som vi, ordning och reda, bra rutiner och att ha roligt på jobbet så vill vi gärna träffa dig.

Vi söker nu en administrativ handläggare vars primära uppgifter är att hantera och koordinera inkommande kundserviceärenden via telefon och e-post. Tjänsten innebär fokus på att upprätthålla en god kundservice och en hög professionalism.

En del av jobbet som kundservicemedarbetare innebär att du tar emot samtal och e-post och hjälper konsumenter och partners med deras ärenden. Du ska hitta rätt lösning för kunden och administrera ärendet i affärssystemen. Du kommer tilldelas ett ansvarsområde där kontakt, utbildning och processer utvecklas tillsammans med uppdragsgivare. Vi ser självfallet till att du får all nödvändig utbildning under din anställning.

Om dig

I rollen som kundservicemedarbetare är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi söker dig som har ett kundbemötande i världsklass och alltid levererar det lilla extra. Du har en god struktur i ditt arbete, arbetar noggrant med dina ärenden och sköter en god dokumentation i systemen.

Bakgrund och kvalifikationer

Kompetenskrav:
•    Avslutad gymnasial utbildning
•    Erfarenhet från en kundserviceroll där telefonen har varit ett viktigt arbetsredskap
•    Flytande svenska och engelska i tal och skrift
•    Mycket goda kunskaper i Microsoft Windows och Microsoft Office
•    Hög IT-mognad

 
Då tjänsten innebär samarbete med många avdelningar internt krävs det att du är en lagspelare. Du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och är bekväm med att jobba i många parallella IT-system. 

Omfattning och placering

Tjänsten är tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Kalmar.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Electra med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!