Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om tjänsten

Vi söker en redovisningsekonom till Electras Redovisningstjänst.

Electra Redovisning erbjuder de kunder som redan är anslutna till oss genom våra kedjekoncept (Elon Ljud & Bild, RingUp, Digitalbutikerna) hjälp med löpande redovisning, månads- och årsbokslut samt löneadministration. Våra kunder är butiker inom hemelektronik- och möbelbranschen. Tjänsten innebär att du både har ansvar för egna kunduppdrag och att du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor.

I rollen som redovisningsekonom är din uppgift att sköta löpande bokföring, registrera in- och utbetalningar, registrera leverantörsfakturor, stämma av konton, göra månadsbokslut med periodiseringar, moms- och skattedeklarationer för kunds räkning. Du kommer även att göra årsbokslut och ha kontakt med kundernas revisorer. Viss del av din arbetstid kommer du att avlasta dina kollegor med löpande bokföring och avstämningar i deras kunduppdrag. 

Om dig

 Vi söker dig som är intresserad av att delta i ett engagerat team med en vilja att ge kunder service av högsta kvalitet.

Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är mycket bra på att kommunicera och har en god vana att strukturera ditt arbete. Du kommer att ha en del kundkontakter och därför är du även social, serviceinriktad och jordnära som person. Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga. Vidare tycker du om att jobba i ett högt tempo, utan att detta riskerar kvalitén i utförandet av uppgifterna.

Gillar du dessutom att ha roligt på jobbet så vill vi gärna träffa dig.

Bakgrund och kvalifikationer

Du som söker är ekonomutbildad eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst tre till fem års erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha en god systemvana samt ha goda kunskaper i MS Office, med tyngdpunkt i Excel.

Omfattning och placering

Tjänsten ska tillsättas snarast och är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Kalmar.

Är du intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Telin Rekrytering. Ansök via deras hemsida www.telinrekrytering.se.

Om du har några frågor om tjänsten kontaktar du Linda Hagström på 0480-584 35.

 

Varmt välkommen med din ansökan!