Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om tjänsten

Vi söker en redovisningsekonom till Electra Sweden AB.

Electra Redovisning erbjuder de kunder som redan är anslutna till oss genom våra kedjekoncept (Audio Video, Ring Up, Digitalbutikerna) hjälp med löpande redovisning, månads- och årsbokslut samt löneadministration. Våra kunder är butiker inom hemelektronikbranschen. Tjänsten innebär att du både har ansvar för några egna kunduppdrag och att du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor.

I rollen som redovisningsekonom är din uppgift att sköta löpande bokföring, registrera in- och utbetalningar, registrera leverantörsfakturor, stämma av konton, göra månadsbokslut med periodiseringar, moms- och skattedeklarationer. Du kommer även att göra årsbokslut och ha kontakt med kundernas revisorer.

Den största delen av din arbetstid kommer du att vara kontaktperson och sköta all löpande redovisning, från kontering till månads- och årsbokslut i ett antal egna butiker. Varje månad skapar du ett rapportpaket gällande resultat och balansräkning till dina kunder. Viss del av din arbetstid kommer du att avlasta dina kollegor med löpande bokföring och avstämningar i deras kunduppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av att delta i ett engagerat team med en vilja att ge kunder service av högsta kvalitet.

Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är mycket bra på att kommunicera och har en god vana att strukturera ditt arbete. Du kommer att ha en del kundkontakter och därför är du även social, serviceinriktad och jordnära som person. Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga.

Gillar du dessutom att ha roligt på jobbet så vill vi gärna träffa dig.

Bakgrund och kvalifikationer

Du som söker är ekonomutbildad eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst tre till fem års erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter.

Omfattning och placering

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Kalmar.

Är du intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Telin Rekrytering. Ansök via deras hemsida www.telinrekrytering.se

Om du har några frågor om tjänsten kontaktar du Linda Hagström på 0480-584 35.

 

Varmt välkommen med din ansökan!