Marknadsinriktad inköpare

Marknadsinriktad inköpare

Om tjänsten

En av våra kollegor går vidare internt och vi söker nu Inköpare som får ett mycket nära samarbete med våra leverantörer samt vår marknads- och säljavdelning. Arbetet är självständigt men du har också stöd av övriga kollegor, samt Inköpschef, på avdelningen. Du kommer huvudsakligen ansvara produktområdet IT (datorer, surfplattor mm) samt tillbehör till dessa. Detta kommer medföra:

- Produkt- och inköpsansvar för ditt produktområde.
- Avtalsförhandlingar (med stöd av Inköpschefen).
- Fokus på marginaler och lageromsättning.
- Medverkan i budgetarbete samt löpande uppföljning och ansvar för att nå budgeterad täckningsgrad.
- Ansvar för produktgruppsmöten.
- Bevaka och identifiera nyheter, möjligheter samt risker inom ditt produktområde.
- Ansvar för utarbetande av ”rätt” sortiment utifrån befintliga kundgrupper.
- Information internt till marknads- och kundansvariga samt externt till butiker.

Om dig

Vi söker dig som har en kommersiell bakgrund och ett utpräglat sinne för affärer och relationer. Du har mer än flerårig erfarenhet av inköps- eller försäljningsarbete med kundansvar där upphandlingar och förhållande mellan leverantör och kund varit en del av vardagen. Erfarenhet från detaljhandel eller inköp direkt från Asien är meriterande.

Som person är du resultatorienterad, initiativrik, uthållig med en drivkraft att gå från vilja till handling. Du är självgående men samtidigt en mycket god lagspelare och relationsbyggare. Vi tror ju att du trivs med att göra affärer och ha många kontakter såväl internt som externt. Och då ständigt med hög etik och god affärsmoral som grund.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi efterfrågar goda kunskaper i Office-paketet samt goda språkkunskaper i engelska och svenska språket väl, i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du har ett intresse för hemelektronik, IT-produkter och telekommunikation.

Vi erbjuder en god utvecklingsmöjlighet för dig som gillar att ha affärer och kunder i fokus. Detta i ett företag med gott renommé, entreprenörsdriv och stor prestigelöshet. Vi tror verkligen att personlighet gör skillnad för att lyckas och trivas i Team Electra. Dessutom gillar vi att ha roligt på jobbet. Om du lockas av allt detta så vill vi gärna träffa dig.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Kalmar.

Är du intresserad?

Vid rekryteringen samarbetar vi med vår HR-konsult Björn Pettersson, Human Solutions AB. Vid frågor nås Björn via tfn 072-2158555. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdatum 16 maj. Ansökan sker via https://8008.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4070914329?lang=SV&link_source_id=0&showExpired=False

Varmt välkommen med din ansökan!