Key Account Manager

Key Account Manager

Om tjänsten

Electra är en av Sveriges största partners inom handel, IT och logistik och vi erbjuder en mängd olika tjänster inom dessa områden. Electras spetskompetens är just att kombinera logistik och IT. Inom avdelningen för 3PL hanteras tredjepartslogistik och i vårt utbud till kund ingår bland annat inköp, lagerhållning, plock och pack, transport, returer och IT-utveckling. Electras logistikkunder är exempelvis Canal Digital, Viasat, Boxer DK och Halebop.

Till avdelningen 3PL söker vi nu en KAM med inriktning mot nyförsäljning.

En del av jobbet som KAM innebär att du, i tätt samarbete med kunder, jobbar med att utveckla och förvalta befintliga affärer. I det ingår att skapa långsiktiga logistik- och IT-lösningar, resultat-uppföljning, förhandlingar med kund och löpande kundbesök. Den andra delen av tjänsten innebär att arbeta med nyförsäljning med fokus på uppsökande av nya potentiella kunder. Du kommer att arbeta med kartläggning och analys av företag för bearbetning, genomföra nykundsbearbetning, arbeta med offerter, framtagande av avtal samt förhandlingar.

Våra kunder finns i hela Norden varpå det ingår regelbundna resor i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som har ett utvecklat affärssinne och som brinner för att hitta lönsamma och långsiktiga affärsrelationer. Det är viktigt att du kan identifiera kundens behov för att kunna rekommendera passande lösningar. Du är självgående, strukturerad och har ett starkt driv i att hitta nya affärer. Då tjänsten innebär samarbete med många avdelningar internt krävs det att du är en lagspelare.

Bakgrund och kvalifikationer

Du som söker tjänsten har troligen eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik/försäljning, eller så har du gedigen erfarenhet av arbete inom logistik och/eller försäljning och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med befintliga, och tänkbara, kunder. 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Likaså har du hög IT-mognad och meriterande är erfarenhet av att ha jobbat i ett eller flera affärssystem.

Omfattning och placering

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Kalmar.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Electra med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi har ett löpande urval så vänta inte med att sända oss din ansökan. Dock tar vi ej emot ansökningar via e-post, detta på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via telinrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!