Key Account Manager

Key Account Manager

Om tjänsten

Vi söker en Key Account Manager till Sales & Distribution på Electra Sweden AB. På S&D arbetar vi primärt mot större kunder både inom butiks- och E-handel. Vi erbjuder en tjänst som KAM där din huvuduppgift blir att ansvara för ett antal nyckelkunder inom segmentet SDA (Small Domestic Appliances, hem-el). Arbetsuppgifterna innebär försäljning, kampanjplanering, utveckling av befintliga kundrelationer samt nykundsbearbetning. Du kommer dessutom att arbeta med försäljnings- och avtalsuppföljning samt vara delaktig i framtagande av budget för segmentet SDA.

Om dig

För att passa in i rollen söker vi dig som har passion för försäljningsprocessen och som har en naturlig förståelse för kundens affär och utmaningar. Du är van vid att självständigt organisera ditt arbete och du motiveras av att nå uppsatta mål. Som person är du driven, effektiv och har ett positivt och humoristiskt sinne. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har en stark servicekänsla. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Bakgrund och kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete, långsiktig kundutveckling samt att arbeta mot uppsatta ekonomiska mål. Du ska även ha erfarenhet av förhandlingar och avtalsskrivning. Branscherfarenhet är kvalificerande.

Vi förutsätter att du har IT-vana på så sätt att du kan arbeta obehindrat med en Windows-dator, hantera mail och jobba med Microsoft Office-produkter. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och med fördel även ha god kompetens i det engelska språket.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Kalmar.

Är du intresserad?

Tjänsten ska tillsättas snarast, därför sker urval och intervjuer löpande. Skicka personligt brev och cv till personalansvarig Susanne Fransson via e-post susanne.fransson@electra.se

Om du har några frågor om tjänsten kontaktar du Jonas Karlsson på 0480-584 96.

Varmt välkommen med din ansökan!