Ansvarig Electras Redovisningstjänst

Ansvarig Electras Redovisningstjänst

Om tjänsten

Är du ekonomen som tilltalas av kombinationen redovisning och kundservice? Är du dessutom en ledare som gärna går först i ledet för utveckling och även kund- och personalvård? Söker du efter en arbetsgivare som står på stabil grund? Då är du kanske är rätt person att anta utmaningen som ansvarig för något så unikt som Electras Redovisningstjänst?

Vi söker dig som vill ansvara för och driva verksamheten inom Electras Redovisningstjänst.

Electra Redovisning erbjuder kunder, anslutna till oss genom våra kedjekoncept (Elon Ljud & Bild, RingUp, Digitalbutikerna), hjälp med löpande redovisning, månads- och årsbokslut samt löneadministration. Våra kunder, idag ca 80 stycken, är butiker inom hemelektronik- och möbelbranschen. Tjänsten innebär att du har ansvar för avdelningens verksamhet, innefattande resultatansvar för avdelningen och personalansvar för 9 kollegor.

I din roll som verksamhetsansvarig leder du avdelningens arbete, något som innebär att du coachar och arbetar nära dina medarbetare. Ditt arbete syftar också till att attrahera nya kunder samt att du har något eget kunduppdrag. Du tar självständigt ansvar för utveckling av avdelningens arbets- processer och har ansvaret för avdelningens resultat. Avdelningen sorterar under Electra Sweden ABs ekonomiavdelning med Electras CFO som ansvarig chef.

Om dig

Vi söker dig som är vill leda och utveckla ett engagerat team med en vilja att ge kunder service av högsta kvalitet.

Som person är du analytisk, ansvarstagande och självständig med intresse för att leda och driva utveckling av affär och kollegor. Du är mycket bra på att kommunicera och har en god vana att strukturera ditt arbete. Du kommer att ha mycket kontakter med interna och externa kunder varför dina sociala egenskaper är värdefulla. Du coachar och leder avdelningens medarbetare i ett vardagligt nära samarbete. Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga.  Vidare tycker du om att jobba i ett högt tempo mot utsatta deadlines utan att detta riskerar kvalitén i utförandet av uppgifterna.

Du värdesätter att arbeta i ett team med god sammanhållning och uppskattar utmaningen att leverera ett resultat enligt lagda planer. Gillar du dessutom att ha roligt på jobbet så vill vi gärna träffa dig.

Bakgrund och kvalifikationer

Du som söker är ekonomutbildad eller har dokumenterad arbetslivserfarenhet som motsvarar detta. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter och därmed god kunskap inom redovisning. Vidare besitter du ledarerfarenhet med intresse för utveckling av såväl grupp som verksamhet.

Du har vana att arbeta i redovisningssystem och har goda kunskaper i MS Office, med tyngdpunkt i Excel.

Omfattning och placering

Tjänsten ska tillsättas snarast och är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal. Placeringsort är Kalmar. Electra Redovisning ingår i Electra Sweden AB som är ett dotterbolag till Electra Gruppen AB (publ). www.electra.se

Är du intresserad?

Löpande urval med sista ansökan 27 juni 2021.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Björn Pettersson, 072-215 85 55 eller Sanna Thörnqvist, 073-946 15 90

Varmt välkommen med din ansökan!